Αγροτική Επιχειρηματικότητα σε καιρούς κρίσης – Ημερίδα

Αύριο Σάββατο 4/10/2014 και ώρες 16:00-20:00 θα πραγματοποιηθεί η Ημερίδα με θέμα «Αγροτική Επιχειρηματικότητα σε καιρούς κρίσης» στα πλαίσια της έκθεσης expoAgrotic στο Κέντρο Ξιφασκίας του Ελληνικού. Η διοργάνωση της ημερίδας είναι από το Κέντρο Αγροτικής Επιχειρηματικότητας, και την διοργανώτρια της έκθεσης CENTRAL S.C.A.

ExpoAgrotic

ExpoAgrotic – Διεθνής έκθεση αγροτικής τεχνολογίας, αγροεφοδίων και μηχανημάτων

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου:

Στόχος της ημερίδας είναι να αναδειχθούν οι ευκαιρίες που μπορεί να προσφέρει το αγροτικό επιχειρείν ενώ καιρώ κρίσης, και τα εμπόδια που πρέπει να αποφεύγονται. Παράλληλα θα τεθούν και θα συζητηθούν τα καίρια προβλήματα της φορολογίας των αγροτών, ζητήματα κοστολόγησης και προώθησης αγροτικών προϊόντων καθώς και τρόποι αποτελεσματικών συνεργασιών μεταξύ των Ελλήνων αγροτών.

Το πλήρες δελτίο τύπου με το αναλυτικό πρόγραμμα της ημερίδας μπορείτε να το βρείτε εδώ.

 

Η έκθεση ExpoAgrotic

Η Διεθνής Έκθεση Αγροτικής Τεχνολογίας και Μηχανημάτων expoAgrotic πραγματοποιείται από 2 με 5 Οκτωβρίου στο Κέντρο Ξιφασκίας Ελληνικού, υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων και του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και τροφίμων. Για πληροφορίες και προσκλήσεις μπορείτε να δείτε την επίσημη ιστοσελίδα της έκθεσης εδώ.

 

Θέμα: Αγροτική Επιχειρηματικότητα σε καιρούς κρίσης
Ημ/νία: Σάββατο 4/10/2014
Ώρα: 16:00-20:00
Τοποθεσία: Κέντρο Ξιφασκίας Ελληνικού

Διοργανωτές

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ερώτηση Ασφαλείας * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.