Ημερίδα για τα Αρωματικά και Φαρμακευτικά φυτά

Μια πολύ ενδιαφέρουσα ημερίδα με θέμα «Τα Αρωματικά και Φαρμακευτικά φυτά ως μοχλός Αέναης Ανάπτυξης της χώρας» διοργανώνει αύριο Τρίτη 16/9/2014 ο ΕΟΦ σε συνεργασία με τον Τομέα Φαρμακογνωσίας και Χημείας Φυσικών Προϊόντων του Φαρμακευτικού Τμήματος του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστήμιου Αθηνών.

Μουσείο της Ακρόπολης

Μουσείο της Ακρόπολης ( Meliforos )

Ανάμεσα στους εισηγητές θα είναι ο Πρόεδρος του ΕΛΓΟ – ΔΗΜΗΤΡΑ και καθηγητής στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών κ. Σέρκο Χαρουτουνιάν, καθηγητές, εκπρόσωποι φορέων, οργανισμών και επιχειρήσεων. Η θεματολογία αναφέρεται στα Αρωματικά και Φαρμακευτικά φυτά από την καλλιέργεια ως το τελικό προϊόν, την χρησιμότητά τους, και τις ευκαιρίες για ανάπτυξη.

Στον χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του ΕΟΦ, Δρ Δημήτρης Λιντζέρης αναφέρει:

Στο πλαίσιο της εθνικής στρατηγικής ανάπτυξης με εξωστρέφεια, ο ΕΟΦ ως αρμόδιος οργανισμός για τα φάρμακα, θέλει να βοηθήσει στην ενημέρωση και εκπαίδευση των συντελεστών πρωτογενούς παραγωγής και όλων των φορέων του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα για τις δυνατότητες που προσφέρουν τα αρωματικά και φαρμακευτικά φυτά.

Οι εργασίες της ημερίδας θα φιλοξενηθούν στο αμφιθέατρο του Μουσείου της Ακρόπολης, και η παρακολούθηση αυτών είναι δωρεάν, αλλά απαιτείται εγγραφή. Μπορείτε να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα της ημερίδας, και να εγγραφείτε για να παρακολουθήσετε στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης: www.phytomed.gr

ΗΜΕΡΙΔΑ

Τίτλος: Τα Αρωματικά και Φαρμακευτικά φυτά ως μοχλός Αέναης Ανάπτυξης της χώρας
Οργάνωση: ΕΟΦ
Ημ/νία: 16/9/2014
Τόπος: Μουσείο Ακρόπολης, Αμφιθέατρο
Ώρα έναρξης: 9:30 το πρωί
Κόστος: Δωρεάν, απαιτείται εγγραφή
Πληροφορίες: www.phytomed.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ερώτηση Ασφαλείας * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.