10ήμερο με Εκδηλώσεις Μελισσοκομίας 2013

Ο ΕΛΓΟ «Δήμητρα» και το Ινστιτούτο Μελισσοκομίας ανακοινώνουν 10ήμερες εκδηλώσεις μελισσοκομίας από τις 22 Φεβρουαρίου έως και τις 2 Μαρτίου 2013.

10ήμερο με εκδηλώσεις μελισσοκομίας

10ήμερο με εκδηλώσεις μελισσοκομίας ( Photo: flickr / artonice )

Οι εκδηλώσεις περιλαμβάνουν εκπαιδευτικά σεμινάρια, ημερίδες και συζητήσεις, και θα λάβουν μέρος σε διάφορα μέρη της χώρας ξεκινώντας από την Αθήνα και καταλήγοντας στην έδρα του Ινστιτούτου Μελισσοκομίας στα Ν.Μουδανιά Χαλκιδικής.

Οι συνεργαζόμενοι φορείς περιλαμβάνουν την Ομοσπονδία Μελισσοκομικών Συλλόγων Ελλάδος (ΟΜΣΕ), το Ινστιτούτο Μελισσοκομίας καθώς και Μελισσοκομικούς και Πολιτιστικούς συλλόγους.

Επίσημος προσκεκλημένος και ομιλητής είναι ο Πρόεδρος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Μελισσοκομικών Συλλόγων Apimondia, κύριος Gilles Ratia.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επισκέψεις και εκδηλώσεις σε Αθήνα, Ναύπλιο, Αχαΐα, Ηλεία, Λάρισα, Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική. Το επίσημο πρόγραμμα έχει αναρτηθεί σε μορφή εγγράφου PDF εδώ.

Σημείωση: Η ημερίδα που αναγράφεται στο πρόγραμμα για τις 25 Φεβρουαρίου στο Άργος, θα γίνει τελικά την Τρίτη, 26η Φεβρουαρίου στο Ναύπλιο – αίθουσα Νομαρχιακού Συμβουλίου, και ώρα 16:00.

Όπου το πρόγραμμα αναφέρει «επίσκεψη» δεν πρόκειται για εκδηλώσεις ανοιχτές στο κοινό, εκτός αλλαγής που θα ανακοινωθεί.

Για πληροφορίες:
Δρ Φανή Χατζήνα, Τηλ. (23730) 91297

 

1 Απάντηση

  1. Ο/Η ΜΑΡΙΑ ΜΠΟΥΓΑ λέει:

    Για πρώτη φορά διοργανώνεται μία τέτοια εκδήλωση, η οποία θα παραγματοποιηθεί σε πολλά μέρη της Ελλάδας με τον Πρόεδρο της Apimondia. Είναι μία εξαιρετική ευκαιρία για εποικοδομητικές συζητήσεις και ανταλλαγή απόψεων! Μην τη χάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ερώτηση Ασφαλείας * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.